Namnet "tagine" refererar både till maträtten och den speciella lergryta som används för att laga den. Tagine-grytan, med sitt koniska lock, möjliggör långsam tillagning där ångan cirkulerar tillbaka ner i...
Här är ett recept på franska cream puffs, eller choux à la crème, som är läckra och lätta att göra. Du får små puffar av deg fyllda med vaniljkräm eller...
Cajun-kräftkokning, är en traditionell maträtt som är djupt rotad i Louisiana och den cajunska kulturen i den sydvästra delen av USA. Cajun-kulturen, som är en kulturgrupp som härstammar från franska...
Karpatka är en populär polsk dessert som består av två lager av bakverk fyllda med en läcker vaniljkräm. Ungefär som en Eclair i tårtform kan man säga. Namnet ”Karpatka” kommer...
Vad är Limoncello för någonting? Limoncello är en härlig italiensk citronlikör som är en populär digestif eller används i cocktails. Den görs traditionellt med citronskal,...