Background Image
0 0
Bluecheese-dressing

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bluecheese-dressing

Features:
  • Vegetariskt
Cuisine:

    Ingredients

    Directions

    Share
    Visited 13 times, 1 visit(s) today

    Steps

    1
    Done

    Smula ädelosten

    Börja med att smula ädelosten i en skål.

    2
    Done

    Blanda basen

    Tillsätt majonnäs, gräddfil (eller crème fraîche), och kärnmjölk (eller vanlig mjölk) till den smulade osten. Blanda väl tills allt är jämnt fördelat.

    3
    Done

    Smaksättning

    Tillsätt vitvinsvinäger, citronsaft, worcestershiresås, vitlökspulver, lökpulver och socker. Blanda noggrant.

    4
    Done

    Justera konsistens

    Om dressingen är för tjock, tillsätt lite mer kärnmjölk eller vanlig mjölk, en matsked i taget, tills du får önskad konsistens.

    5
    Done

    Smaka av

    Smaka av med salt och svartpeppar. Justera kryddorna efter smak.

    6
    Done

    Låt stå

    För bästa smak, låt dressingen stå i kylskåpet i minst en timme innan servering så att smakerna får tid att utvecklas.

    7
    Done

    Serveringstips

    Denna blue cheese-dressing är utmärkt som salladsdressing, dipp till grönsaker, eller som sås till kött och kyckling. Den kan också användas som topping på hamburgare eller som dipp till buffalo wings.

    Om Mauritzons Mat

    Mauritzons Mat är inte bara en samling recept utan också din guide till kulinariska äventyr och smakupplevelser! Oavsett om du är en nybörjare i köket eller en erfaren kock, har denna sajten något för alla och är designad för att inspirera, utbilda och underlätta matlagning för alla besökare.

    previous
    Burger à la parisienne
    next
    Hemmagjorda gnocchis
    previous
    Burger à la parisienne
    next
    Hemmagjorda gnocchis
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here