Ingredienser
-
Hamburgare
-
500 gram nötfärs
-
1 tsk dijonsenap
-
1 tsk worchestersås
-
1 tsk salt
-
Svartpeppar efter smak
-
Garnering/montering
-
4 st. briochebröd
-
1 stor gul lök, tunt skivad
-
2 msk smör
-
2 msk olivolja
-
4 skivor camembert eller brieostAnvända brieost istället för Camembert om du är känslig mot ostsmak
-
Dijonsenap efter smak
-
Ruccola
-
Tomatskivor
Om receptet
Här är ett recept på en hamburgare med en fransk twist, ofta benämnd som Parisian Burger i Paris.
Så här gör du
1
Utfört
|
Förbered hamburgarnaBlanda nötfärs med salt, peppar, Dijon-senap och Worcestershire-sås i en stor skål. |
2
Utfört
|
Karamellisera lökenUnder tiden som hamburgarna tillagas, smält smör och olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme. |
3
Utfört
|
Montera hamburgarnaRosta briochebröden lätt för att få en krispig yta. |
4
Utfört
|
ServeringNjut av din franska hamburgare med en sida av krispiga pommes frites eller en frisk grönsallad. Bon appétit! |