Background Image
0 0
Äggmuffins

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Äggmuffins

Directions

Share

Ingredienser

  • 1 msk olivolja
  • ½ gul lök, hackad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • ½ zucchini, riven
  • 1 röd paprika, hackad
  • 8 stora ägg
  • 2 dl ruccola, grovt hackad
  • ¼ dl riven Parmesanost
  • Salt och peppar, efter smak

Instruktioner

  1. Förvärm ugnen till 190°C. Smörj en muffinsform med bakspray och ställ åt sidan.
  2. I en stor stekpanna på medelhög värme, häll i olivoljan och fräs lök och vitlök i cirka 4 minuter tills de är mjuka och doftande. Tillsätt zucchini och röd paprika, och koka ytterligare 2 minuter. Fyll varje muffinsform till ungefär 2/3 med grönsaksblandningen.
  3. I en stor skål, vispa ihop ägg, ruccola, ost och salt/peppar. Fördela blandningen jämnt i varje muffinsform, var försiktig så att du inte fyller för mycket.
  4. Grädda muffinsen i cirka 20 minuter, tills de har rest sig och är lätt gyllenbruna. Njut!
Visited 1 times, 1 visit(s) today

Om Mauritzons Mat

Mauritzons Mat är inte bara en samling recept utan också din guide till kulinariska äventyr och smakupplevelser! Oavsett om du är en nybörjare i köket eller en erfaren kock, har denna sajten något för alla och är designad för att inspirera, utbilda och underlätta matlagning för alla besökare.

previous
Äggs Benedict med lax
next
Hummus med Rostad Rödbeta och Vitlök
previous
Äggs Benedict med lax
next
Hummus med Rostad Rödbeta och Vitlök
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here