Om receptet
Ingredienser
- 1 msk olivolja
- ½ gul lök, hackad
- 2 vitlöksklyftor, finhackade
- ½ zucchini, riven
- 1 röd paprika, hackad
- 8 stora ägg
- 2 dl ruccola, grovt hackad
- ¼ dl riven Parmesanost
- Salt och peppar, efter smak
Instruktioner
- Förvärm ugnen till 190°C. Smörj en muffinsform med bakspray och ställ åt sidan.
- I en stor stekpanna på medelhög värme, häll i olivoljan och fräs lök och vitlök i cirka 4 minuter tills de är mjuka och doftande. Tillsätt zucchini och röd paprika, och koka ytterligare 2 minuter. Fyll varje muffinsform till ungefär 2/3 med grönsaksblandningen.
- I en stor skål, vispa ihop ägg, ruccola, ost och salt/peppar. Fördela blandningen jämnt i varje muffinsform, var försiktig så att du inte fyller för mycket.
- Grädda muffinsen i cirka 20 minuter, tills de har rest sig och är lätt gyllenbruna. Njut!
Visited 1 times, 1 visit(s) today