Background Image
  • Home
  • Bönchili med gratinerade chips
0 0
Bönchili med gratinerade chips

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bönchili med gratinerade chips

Directions

Share

Ingredienser:

  • 2 burkar svarta bönor (400g), sköljda och avrunna
  • 1 burk krossade tomater (400g)
  • 1 lök, hackad
  • 3 vitlöksklyftor, hackade
  • 1 röd paprika, tärnad
  • 1 grön paprika, tärnad
  • 2 msk chilipulver
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk paprika
  • Salt och peppar efter smak
  • Olivolja till stekning

Instruktioner:

  1. Hetta upp olivolja i en stor kastrull. Fräs lök, vitlök, röd och grön paprika tills de är mjuka.
  2. Tillsätt chilipulver, spiskummin och paprika, och fräs ytterligare en minut.
  3. Tillsätt svarta bönor och krossade tomater. Koka upp och låt sjuda i 20-30 minuter.
  4. Smaka av med salt och peppar.
Visited 1 times, 1 visit(s) today

Om Mauritzons Mat

Mauritzons Mat är inte bara en samling recept utan också din guide till kulinariska äventyr och smakupplevelser! Oavsett om du är en nybörjare i köket eller en erfaren kock, har denna sajten något för alla och är designad för att inspirera, utbilda och underlätta matlagning för alla besökare.

previous
Linssoppa med fattigmansbruschetta
next
Pad Thai – Thailands nationalrätt
previous
Linssoppa med fattigmansbruschetta
next
Pad Thai – Thailands nationalrätt

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here